Takaisin

Lanzarote - lämpöä ja aurinkoa Atlantin valtamerellä. 10. - 17.12.2024.

Kanariansaarilla, Lanzaroten rannikolla, melot Atlantin aalloilla - ja tankkaat auringonvaloa varastoon.

Melontamatka muodostuu päiväretkistä, ja sopii hyvin aloiteleville melojille.

Rannikolla erilaiset kivilajit muuttavat jatkuvasti maisemaa. Ajoittain meloja pääsee ihmettelemään suuria ja pieniä luolia, sekä kivipilareita, joiden väliin on muodostunut jännittäviä käytäviä. Korkea jyrkkä rannikko reunustaa saarta.

Yhden viikon aikana pääsemme tutustumaan Lanzaroten kiinnostavimpiin melontakohteisiin - samalla pääset myös hiomaan melontatekniikkaa lämpimillä mainingeilla. Olosuhteet ja ryhmä vaikuttavat melontareittien suunnitteluun. Matkan ohjaajana toimii Roope Roine yhdessä paikallisen oppaan kanssa. Tutkimme olosuhteet, ja päätämme retkikohteet sekä reitit joka päivä erikseen.

Asumme omassa talossa, jossa majoitus on joko yhden tai kahden hengen huoneissa. Oma talo mahdollistaa oman rauhan ja rytmin - päiväretkien mukaan. Iltaisin voimme kokata talon keittiössä, tai käydä illastamassa alueen ravintoloissa.

Retken hinta on 1280€, johon sisältyy opastus, majoitus (yhden tai kahden hengen huoneissa), kajakki ja kuljetukset Lanzaroten saarella. Matkat Lanzarotelle ja takaisin eivät kuulu hintaan, eikä ruoka. Autan sinua lentojen löytämisessä. Osallistujamäärä on rajattu kuuteen henkilöön.

Paikka. Lanzarote.
Päivämäärä. 10. - 17.12.2024.
Matkan kesto. 8 päivää. 5 melontapäivää + 1 vaelluspäivä.
Vaativuusaste. Kevyt
Osallistujien lukumäärä. 4-6 henkilöä.
Opas. Roope Roine + paikkalinen opas.
Hinta. 1280€
Vakuutus. Osallistujien on huolehdittava itse vakuutuksestaan.
Hintaan kuuluvat. Opastus, majoitus (yhden hengen huoneissa), kajakki ja kuljetukset Lanzaroten saarella. Lounas retkillä sisältyy hintaan.
Hintaan ei kuulu. Matkat Lanzarotelle, vakuutus. ruoat, lounas retkillä sisältyy hintaan.