Retkeilymatkat

19. - 25.11.2022.
kun sinulle sopii
3 päivää. Tilauksesta ryhmille.

 

Covid-19

Turvallisuus on aina minulle ensiarvoisen tärkeää. Seuraamme tarkkaan viranomaisten ohjeita koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi ja huomioimme ne toiminnassamme. 

Kesän 2022 melontaretket toteutetaan suunnitellusti. Retkillä noudatamme erityistä huolellisuutta hygienian ja turvavälien suhteen:

  1. Melontaretkien osallistujamäärän rajaamme kahdeksaan. Joillain retkillä osallistujamäärä on pienempi retken vaativuuden takia.

  2. Hygieniasyistä ja helpottaaksemme turvavälien säilyttämistä emme tarjoile retkillä ruokaa. Osallistujat vastaavat itse ruokailusta. Osallistujien käytössä on retkikeitin ja autamme mielellämme retkiruokien valitsemisessa.

  3. Retkillä kannamme jokainen vastuuta siitä, että kunnioitamme 2m turvavälejä niin meloessa, maalla kuin leiriytyessämmekin.

  4. Puhdistamme kajakit ja melat käytön jälkeen.

  5. Retkillä elämme retkiolosuhteissa, eikä käsienpesuun juoksevalla vedellä ole aina mahdollisuutta. Varaamme retkille mukaan käsidesiä osallistujien käyttöön.

  6. Tulethan retkelle mukaan vain terveenä! Jos sairastut, voit perua osallistumisesi ilman kuluja.

Tervetuloa mukaan nauttimaan luonnosta,

Roope Roine

Vaativuusasteet

Alla oleva antaa osviittaa matkojen vaativuudesta. Toivon asteikon autavan sinua valitsemaan juuri oikean matkan. Ota minuun yhteyttä jos haluat keskustella matkojen vaativuudesta ja sisällöstä tarkemmin.

Kevyt. Päivät ovat lyhyitä 4–6 tuntia.

Keskitaso. Edellytyksenä hyvä peruskunto. Vaellamme pitkiä päiviä esim. vuorenhuippujen yli tai melomme vaativimmissa olosuhteissa.

Vaativa. Edellytyksenä hyvä peruskunto. Muuten vastaava kuin keskitaso, mutta vaelletaan useampia raskaita päiviä peräkkäin tai melomme pidempiä matkoja. Aikaisempi tunturi- tai vuoristovaelluskokemus tarpeen tai kokemusta melonasta vaativissa olosuhteissa.