Takaisin

Senja Vaellusviikko 2025

Jyrkät vuonot, kauniit vuoret ja laaksot – Senjalta löydät Norjan parhaimmat palat. Senjan luontoa ei syyttä suotta kuvata Norjaksi pienoiskoossa. Vaellamme viikon aikana Senjan kauneimmille vuorenhuipuille. Asumme Mefjordværin kalastajakylässä, jossa majoitumme talossa yhden tai kahden hengen huoneissa, voit valita. Talossa on myös terassi, josta on upea näkymä vuonoon.

Vaellamme päiväretkiä. Pituudeltaan 6-8 h ja korkeuseroa noin 500 - 800m. Pakkaamme aamulla retkieväät ja matkustamme omalla minibussilla (20 - 40 min) retken aloituspaikalle. Tekemällä päiväretkiä voimme yhdistää mukavan asumisen, hyvän ruoan ja valita sään mukaan parhaiten sopivan vuorenhuipun kyseisen päivän kohteeksi. Matkan hintaan sisältyy myös ruoat. Raskaan vaelluksen jälkeen on mukava rentoutua ja nauttia valmiista ruoasta kauniissa miljöössä.

Tervetuloa mukaan!

Paikka. Senjan saari. Pohjois Norja.
Päivämäärä.
Matkan kesto. 7 päivää. 5 vaelluspäivää.
Vaativuusaste. Keskitaso
Osallistujien lukumäärä. 4-6 henkilöä.
Hinta. 1690€.
Vakuutus. Osallistujien on huolehdittava itse vakuutuksestaan.
Hintaan kuuluvat. Opastus. Ruoat matkan aikana, majoitus yhden hengen huoneissa. Kuljetus Tromsasta tai Bardufossin kentältä
Hintaan ei kuulu: Vakuutus ja matkat Senjalle. Kuljetus Tromsasta sisältyy.

Molnin retkille pohjoismaissa pääsee helposti junalla tai bussilla. Matkusta lähimmälle juna-asemalle, josta me noudamme sinut, tai köröttele bussilla perille asti. Junalla ja bussilla matkustaessasi myös näet kohdemaasta enemmän. 

Tälle retkelle pääset kätevästi busilla Rovaniemeltä – Tromsöön, jossa olemme sinua vastassa.