Takaisin

Vaella Ukrainan hyväksi! Jotunheimen 29.6. - 6.7. & Skarvheimen 8. - 15.7. Norja.

Vaella Norjan vuorilla ja tue samalla Ukrainaa

Kesällä 2024 Moln yhteistyössä Karavanen-järjestön kanssa tarjoaa uuden tavan tukea Ukrainaa: järjestämme kaksi vaellusta kauniissa Norjan vuoristossa. Karavaani Ukrainaan on kerännyt  jo 700 000 euroa. Olemme toimittaneet autoja ja varusteita seitsemässä erässä. Lue lisää: karavanen Saat unohtumattoman kokemuksen. Ukraina saa tarvikkeita, joita se niin kipeästi tarvitsee.

Milloin ja miten?
29.6. - 6.7. Jotunheimenin kansallispuisto.
8. - 15.7. Skarvheimenin vuoristoalue.

Vaellamme DNT:n tunturimökistä toiseen hyviä polkuja pitkin. Kannat kevyttä reppua mukanasi ja nukut sängyssä ja syöt hyvin mökeissä. Autat Ukrainaa samalla kun saat unohtumattoman vuoristoseikkailun.

Mitä se maksaa ja mitä hyötyä siitä on Ukrainalle?
Tämä on siis varainkeruu. Ukrainan puolesta.
Vaellus maksaa 1950€ + matka Norjaan.

1950 eurosta 1200€ menee suoraan Karavaniin sekä Ukrainan nyt tarvitsemiin autoihin ja laitteisiin. Jäljelle jäävä 750 € kattaa majoituksen ja ruokailun vaelluksen aikana. Vaellusopas Roope Roine johtaa retket ilmaiseksi.

Hinta sisältää yöpymisen DNT-vuoristomökeissä, aamiaisen, retkilounaan ja illallisen. Joissakin mökeissä henkilökunta valmistaa illallisen ja joissakin me valmistamme sen itse mökissä olevista aineksista.

Molemmat retket koostuvat kuudesta vaelluspäivästä ja kahdesta matkapäivästä. Sekä lähtö- että loppupisteeseen pääsee helposti bussilla tai junalla Oslosta. Autamme sinua löytämään oikean bussin ja junan.

Kenelle vaellus sopii?
Kaikki hyväkuntoiset ja vuoristossa liikkumisesta kiinnostuneet voivat osallistua. Vaellamme hyviä polkuja pitkin. Maasto on mäkistä ja jotkin osat ovat fyysisesti haastavia. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vuoristovaelluksesta, mutta tarvitset hyvän kunnon ja halun ulkoilla huonossakin säässä.

Retkeä johtaa IML vuoristovaellusopas Roope Roine, joka on johtanut vaellusretkiä yli 20 vuoden ajan Himalajalta Grönlantiin. Hän on työskennellyt useiden vuosien ajan Norjassa. Roope vastaa retkien suunnittelusta ja on yhteyshenkilösi ennen matkaa.Mitä minun pitäisi tehdä nyt?
Ilmoittaudu mukaan, kummaklakin vaelluksella on vain kahdeksan paikkaa. Voit tietysti kerätä sponsoreita - jonkun, joka haluaa tukea tavoitettasi vaeltaa viikon ajan Norjan vuoristossa ja ennen kaikkea tukea Ukrainaa.