Takaisin

Örö. Saaristomeren Kansallispuisto. 29. - 30.6.2024.

Kohteemme Örön saari on yksi alueen helmistä. Lounais-Suomen saaristomeri tarjoaa aavoja selänteitä ja karua ulkosaariston luontoa tuhansien pienten sekä suurten saarten keskellä. Hyvällä tuurilla voimme nähdä retken aikana myös merikotkia.

Retken alku- ja päätepisteenä on Rosalan -saaristokylä noin kolmen tunnin matkan päässä Helsingistä. Rosalasta on enää lyhyt matka saaristomeren kansallispuistoon, joka perustettiin vuonna 1983.

Retki sopii niille, jotka ovat jo kokeilleet merimelontaa ja haluavat melomaan ulommas kaikkein suojaisimmista paikoista turvallisessa ohjauksessa.

Melomme kaksi päivää, 5 - 6 tuntia päivässä. Tällöin meille jää vielä hyvää aikaa pystyttää leiri, tehdä ruokaa ja nauttia luonnosta.

Örön saarella on myös ravintola jos haluaa oman kokkauksen sijasta syödä hyvää paikallista ruokaa. Ravintola 12” ruokalista on nähtävillä: https://www.visitoro.fi

Ohjelma:
Lauantai
- Tapaamme osallistujat Kasnäsiissä josta matkustamme yhdessä lauttala Rosalaan kello 9 aamulla.
- Rosalassa pakkaamme kajakit ja suuntaamme kohti Örön saarta, jonne saavumme alkuillasta. Leiriydymme ja tutustumme saareen. Illalla on mahdolisuus saunoa. Örössä voi myös yöpyä sisätiloissa, ja ruokailla ravintolassa.

Sunnuntai
- Aamupäivällä vaellamme saarella ennen melontaa takaisin Rosalan saarelle
- Otamme iltalautan kello 17.30 takaisin Kasnäsiin, josta suuntaamme takaisin Helsinkiin

Paikka. Saaristomeren Kansallispuisto. Öron saari.
Päivämäärä. 29. - 30.6.2024.
Matkan kesto. Kaksi päivää.
Vaativuusaste. Kevyt
Osallistujien lukumäärä. 4-6 henkilöä.
Opas. Roope Roine
Hinta. 300€
Vakuutus. Osallistujien on huolehdittava itse vakuutuksestaan.
Hintaan kuuluvat. Opastus, telta, sauna, kajakki.
Hintaan ei kuulu. Vakuutus. Ruoka.