Bohuslän kajaktur

Den idylliska byn Grebbestad i Bohuslän är utgångspunkten för vår tur. Tillsamanns  tillsammans med lokala kajakcentret Nautopp har vi skapat en fem dagars paddlingstur genom den vackra skärgården. Vi packar kajakerna med utrustning, vatten och mat sedan styr vi yut i Bohuslänsskärgård för att i fem dygn utforska och njuta av naturen. April är fortfarande en underbart lugn tid i skärgården och våren har anlänt till västra Sverige. Resan är perfekt för dem som har tidigare erfarenhet av paddling och tycker om att vistas i naturen. Vi paddlar ca 15-20km per dag. Det ger oss god tid att slå upp lägret och njuta av naturens ro.

I priset ingår färdledare, högklassiga glasfiber kajaker, tält, mat och inomhus boende  (dubbelrum) i Grebbestad före och efter kajakturen. I priset ingår också transport frånTanum Preem station till Grebbestad. Till Tanum kommer du enkelt från både Göteborg (2h) eller Oslo (2 1/2h) med buss.

Plats. Bohuslän, Sverige. Västkust.

Datum. 9 - 14.4.2020.

Resans längd. 7 dagar. 5 paddlingsdagar.

Antal deltagare. 4-6 deltagare.

Svårighetsgrad. Medel.

Guide. Roope Roine & lokal guide.

Pris. 950€

Försäkring. Ansvarar deltagarna själva för.

Ingår i priset. Färdledare, mat under paddling, högklassig glasfiber kajak, paddel, flytväst, kapell och transporter från Tanum Preem bensinstation till vår bas, övernattning inomhus två nätter i Grebestad. Till Tanum Preem station kommer du enkelt från både Göteborg (2h) eller Oslo (2 1/2h) med buss.

Ingår inte i priset. Resor till Göteborg, försäkring.