Walesin klassikot -matka on luotu sinulle, joka haluat nauttia Pohjois-Walesin upean rannikon melontavesistä, mutta et kuitenkaan halua joutua kamppailemaan voimakkaissa virtauksissa. Teemme klassiset retkemme rannikkoa myötäillen tyynemmissä olosuhteissa. Yhtenä päivänä vaellamme Snowdonian kansallispuistossa.

Päiväretkille lähdemme tukikohdastamme Llanberis kylässä sijaitsevasta viihtyisästä Bed & Breakfast -majoituksesta, matkan hintaan sisältyy aamiainen ja retkilounas. Ilallinen ei sisälly. Ajatus on että syömme yhdessä kylän eri ravintoloissa.

Tämä matka sopii hyvin sinulle joka olet vasta vähän aikaa harrastanut merimelontaa.

Parhaan mahdollisen turvallisuuden takaamiseksi työskentelemme viikon ajan niin, että kolmea kurssilaista kohden on yksi ohjaaja.

Paikka. Wales.

Päivämäärä. 4. - 11.5.2019.

Matkan kesto. 8 päivää. 5 melontapäivää ja 1 vaelluspäivä.

Vaativuusaste. Keskitaso

Osallistujien lukumäärä. 3-6 henkilöä.

Opas. Roope Roine & Olly Sanders

Hinta. 1550 €

Vakuutus. Osallistujien on huolehdittava itse vakuutuksestaan.

Hintaan kuuluvat. Opastus. Majoitus kahden hengen huonneissa. Kuljetukset viikkon aikana. Kajakki. Aamiainen ja retkilounas.

Hintaan ei kuulu. Vakuutus. Päivällinen matkan aikana. Matkat Bangorin kaupunkiin jossa olemme sinua vastassa. Manchesterista on sinne hyvät junayhteydet. Muut kuljetukset viikon aikana kuuluvat hintaan.