Melonta ja vaellusmatka suuntautuu Turkin lounaisrannikolle - alueelle jossa vuorottelevat pinjametsät, antiikin rauniot, kalastajakylät, kalliojyrkänteet, saaret ja suojaisat poukamat.

Matka sopii myös vähän melontakokemusta omaavalle. Kaikki retkeilyvälineet kulkevat retken ajan mukana kajakissa. Melomme kolme päivää (yksi päiväretki ja yksi yönyli retki) ja vaellamme kaksi päivää (päiväretkiä) yhtenä päivänä opettelemme tekemään turkkilaista ruokaa. Reittimme varrelta löytyy hienoja hiekkarantoja, luolia ja upeita kalliota.

Asumme omassa isossa huvilassa jossa kaikkilla oma huone. Huvilassa hyvä keittiö jossa voi itse tehdä aamiaista. Teemme yhden yön yli retken jolloin nukkumme teltoissa. Moln järjestää teltat ja retkikeittimet retkelle.

Ohjelma:
1. Päivä
Saapuminen Dalamanin lentokentälle, jossa olemme sinua vastassa. Syömme illallista paikallisessa ravintolassa tai voit kokkailla ruokaa huvilassa jossa asumme viikkon ajan.

2 päivä.
Melontaretki. Pakkaamme kajakit ja lähdemme vesille Gocekista ja melomme päivän Fethiyen lahdella. Illalla palaamme takaisin ja syömme ravintolassa.

3. ja 4 päivä. Teemme yön yli retken. Nukkumme tetassa kauniilla hiekkarannalla. Ett tarvitse muuta kuin oman makuupussin mukaan. Moln järjesttää teltan ja makuualustan sekä ruoat ja keittimen retkelle.

5 päivä.
Tänään meillä on aikaa palautua melontaretken rasituksista. Jos energiaa vielä riittää on mahdollista lähteä patikoimaan tai perehtyä turkkilaisen keittiön saloihin kokkauskurssilla.

6 päivä.
Vaelluspäivä vuorilla. Teemme päiväretken. Noin 6-7 h.

7 päivä.
Vaelluspäivä vuorilla. Teemme päiväretken. Noin 6-7 h.

8 päivä.
Aika lähteä kotimatkalle. Kuljetus Dalamanin lentokentälle.

Paikka. Fethiyen alue. Turkki.

Päivämäärä. 2023

Matkan kesto. 7 päivää. Kolme melontapäivää (yksi yhden yön retki + yksi päiväretki).
kaksi vaelluspäivää ja yksi vapaapäivä (ruoanlaittokurssi).

Vaativuusaste. Kevyt

Osallistujien lukumäärä. 4 - 6 henkilöä.

Opas. Roope Roine

Hinta. 1190€ 

Vakuutus. Osallistujien on huolehdittava itse vakuutuksestaan. Matkavakuutusta suositellaan.

Hintaan kuuluvat. Opastus, kuljetukset viikon aikana, noudamme osallistujat Dalamanin kentältä (myös kuljetus takaisin). Asuminen yhden hengen huoneissa. Teltta retkellä, makuualusta, retkikeitin melontaretkellä. Ruoat alla olevan mukaan.

Ruoat seuraavasti (Huvilassa hyvä keittiö):
Lauantai: Saapuminen illala Dalamaniin. Omatoimisesti huvilassa tai ravintolassa, monta hyvää ravintolaa lähellä. Voi liityä Roopen seuraan.
Sunnuntai: Lounas melontaretkellä sisältyy.
Maanantai: Lounas ja illalinen melontaretkellä sisältyy.
Tiistai: Aamiainen ja lounas melontaretkellä sisältyy.
Keskiviikko: Ruoanlaittokurssi heille jotka toivoo, sisältää lounaan.
Torstai: Lounas vaelluksella.
Perjantai: Lounas vaelluksella.
Lauantai: Ei sisälly ruokaa. Kotimatka.
 

Hintaan ei kuulu. Matkat Turkkiin (Dalamanin lentokenttä), makuupussi, vakuutus sekä ruoat ylläolevan mukaan.