Keväinen saaristo ja Svanhild. Lähtö Helsingistä.

Hiljaisuus, luonnon värit, linnut ja aava meri. Saariston kaunis kevät on melojan paratiisi. Retken aikana liikumme karussa ulkosaaristossa ja suojaisemmassa sisäsaaristossa. Melontapäivän jälkeen astumme Svanhild alukseen ja nauttimme oman kokkimme tekemistä herkuista ja vietämme viihtyisän illan Svanhildin mukavissa tiloissa.

Joinain päivinä Svanhild on siirtynyt eteenpäin reittillämme ja kohtaamme sovitussa paikassa, joinan päivinä siirymme illalla eteenpäin aluksella. Osallistujilla on mahdollisuus myös oppia purjelaivoista, niillä purjehtimisesta ja osallistua konkreettisesti Svanhildilla purjehtimiseen. Retki on uniikki mahdolisuus kokea miten purjealuksilla on matkustettu entisaikaan.

“…Tänään Svanhild on perinteisin menetelmin ja materiaalein täydellisesti peruskorjattu huippupurjekuunari, Suomen ainoa purjehtiva raakapurjelaiva ja varsin komea näky missä vain liikkuukin…”

Retkellä on kaksi eri tasoista melontaryhmää. Jos olet kokenut konkari niin melomme vaativimissa olosuhteissa ja ympäristösssä. Toinen ryhmä soveltuu aloiteleville melojille, melomme alueilla missä on turvallista kehittyä melojana ja nauttia rennosta päivästä luonnossa.

“…Laiva on varustettu nykyaikaisin mukavuuksin ja turvallisuusvarustein ja on loistava ympäristö niin yritystilaisuuksiin, illanistujaisiin kuin useiden vuorokausien purjehduksiinkin. Svanhild on varustettu seitsemällä viihtyisällä 2-3 hengen hytillä..”

Asumme kahden hengen hytteissä. Aluksella on modernit Wc ja suihku tilat sekä erinomainen sauna.

Tutustu Svanhildiin paremin: http://www.purjelaiva.fi/laivat1/maux-svanhild

Paikka. Saaristomeri & Suomenlahti. Lähtö Halkolaituri Helsinki.

Päivämäärä. 22. - 25.4.2021.

Matkan kesto. 4 päivää. Torstai kello 16 - sunnuntai kello 18.

Vaativuusaste. Kaksi eri tasoryhmää. Kevyt   ja keskitaso .

Osallistujien lukumäärä. 10 henkilöä.

Opas. Roope Roine

Hinta. 850€

Vakuutus. Osallistujien on huolehdittava itse vakuutuksestaan.

Hintaan kuuluvat. Opastus, ruoat retken aikana, kajaki, mela, aukkopeite ja kelluntaliivi. Sauna ja lakanat ja pyyhe.

Hintaan ei kuulu: Vakuutus.