Melontaa saaristomerellä, 3 päivää

Tällä melontaretkellä saat nähdä suomalaisen saaristomeren ehdottomasti kauneimmillaan.

Lounais-Suomen saaristomeri tarjoaa aavoja selänteitä tuhansien pienten ja suurten saarten keskellä. Hyvällä tuurilla voimme nähdä retken aikana myös merikotkia.

Retken alku- ja päätepiste on Nauvo - saaristokylä noin kolmen tunnin matkan päässä Helsingistä. Nauvoon pääsee helposti bussilla sekä Helsingistä että Turusta. Nauvosta on enää lyhyt matka saaristomeren kansallispuistoon, joka perustettiin vuonna 1983.

Retki sopii niille, jotka ovat jo kokeilleet merimelontaa ja haluavat melomaan ulommas kaikkein suojaisimmista paikoista turvallisessa ohjauksessa.

Saaristomeren kansallispuisto tarjoaa niin monta eri vaihtoehtoa, että mitään tiettyä reittivaihtoehtoa ei ole lyöty lukkoon. Melomme kolme päivää, 6–8 tuntia päivässä. Tällöin meille jää joka päivä vielä hyvää aikaa pystyttää leiri, tehdä ruokaa ja nauttia luonnosta.

Molnin retkille pohjoismaissa pääsee helposti junalla tai bussilla

Matkusta lähimmälle juna-asemalle, josta me noudamme sinut, tai köröttele bussilla perille asti. Junalla ja bussilla matkustaessasi myös näet kohdemaasta enemmän. Tälle retkelle pääset kätevästi busilla Nauvoon jossa olemme sinua vastassa.

 

Paikka. Saaristomeren Kansallispuisto.

Päivämäärä.

Matkan kesto. Kolme päivää.

Vaativuusaste. Keskitaso.

Osallistujien lukumäärä. 4-6 henkilöä.

Opas. Roope Roine

Hinta. 330€. Retki maksetaan retken jälkeen.

Vakuutus. Osallistujien on huolehdittava itse vakuutuksestaan.

Hintaan kuuluvat. Opastus, ruoka, kajakki.

Hintaan ei kuulu: Matkat Nauvoon, vakuutus.

Neuvoja ympäristöystävälliseen retkeilyyn Saaristomerellä PDF.