Romsdal - pala kauneinta Norjaa

Vuonot, kauniit vuoret ja vihreät laaksot – Romsdalin alue on Norjaan vuoristoa parhaimillaan. Vaellamme viikon aikana Romsdal vuoriston kauneimpia reittejä ja myös jollekin vuorenhuippulle. . Asumme Romsdal Lodgen mukavissa taloissa joissa  majoitumme yhden hengen huoneissa.

Vaellamme päiväretkiä. Pituudeltaan 6-8 h ja korkeuseroa noin 500 - 800m. Pakkaamme aamulla retkieväät ja matkustamme omalla minibussilla (10-30 min) retken aloituspaikalle. Tekemällä päiväretkiä voimme yhdistää mukavan asumisen, hyvän ruoan ja valita sään mukaan parhaiten sopivan vuorenhuipun kyseisen päivän kohteeksi. Matkan hintaan sisältyy myös ruoat. Raskaan vaelluksen jälkeen on mukava rentoutua ja nauttia valmiista ruoasta kauniissa miljöössä.

Tervetuloa mukaan!

Retki sopii hyvin sinulle, joka olet aloittamassa tunturivaellusta harrastuksena ja haluat tehdä hiukan haastavampia päiväretkiä sekä oppia uutta. Viikon aikana opimme mm. suunnistusta, päiväretken suunnittelua ja paljon muuta sellaista, mikä tekee sinusta kokeneemman vaeltajan.

Molnin retkille pohjoismaissa pääsee helposti junalla tai bussillaMatkusta lähimmälle juna-asemalle, josta me noudamme sinut, tai köröttele bussilla perille asti. Junalla ja bussilla matkustaessasi myös näet kohdemaasta enemmän. 

Tälle retkelle pääset kätevästi junalla Oslon lentokentältä, noin 5-6h Åndalsnesin kaupunkiin, jossa olemme sinua vastassa. Voit myös matkustaa laivalla ruotsiin ja junalla Osloon josta eteenpäin junalla Åndalsnesiin.

Paikka. Romsdal vuoristo. Norja.

Päivämäärä. 2024

Matkan kesto. 7 päivää. 5 vaelluspäivää.

Vaativuusaste. Keskitaso

Osallistujien lukumäärä.  4-7 henkilöä.

Opas. Roope Roine & paikkalinen opas.

Hinta. 1690€

Vakuutus. Osallistujien on huolehdittava itse vakuutuksestaan.

Hintaan kuuluvat. Opastus. Ruoat matkan aikana, majoitus yhden hengen huoneessa.

Hintaan ei kuulu: Vakuutus. Matkat Åndalsnesiin.