Saaristomeren Kansallispuisto ja Öron saari.

Tällä melontaretkellä koemme saaristomeren ehdottomasti kauneimmillaan. Kohteemme Örön saari on yksi alueen helmistä. Kaunista luontoa ja syysvärejä.

Lounais-Suomen saaristomeri tarjoaa aavoja selänteitä tuhansien pienten ja suurten saarten keskellä. Hyvällä tuurilla voimme nähdä retken aikana myös merikotkia.

Retken alku- ja päätepiste on Rosalan - saaristokylä noin kolmen tunnin matkan päässä Helsingistä. Kasnääsiin josta on lautta yhteys Rosalaan pääsee bussilla. Rosalasta on enää lyhyt matka saaristomeren kansallispuistoon, joka perustettiin vuonna 1983. Olemme sinua vastassa lautta rannassa.

Retki sopii niille, jotka ovat jo kokeilleet merimelontaa ja haluavat melomaan ulommas kaikkein suojaisimmista paikoista turvallisessa ohjauksessa.

Saaristomeren kansallispuisto tarjoaa niin monta eri vaihtoehtoa, että mitään tiettyä reittivaihtoehtoa ei ole lyöty lukkoon. Melomme kaksi päivää, 6–8 tuntia päivässä. Tällöin meille jää joka päivä vielä hyvää aikaa pystyttää leiri, tehdä ruokaa ja nauttia luonnosta.

Paikka. Saaristomeren Kansallispuisto. Öron saari.

Päivämäärä. 23. - 24.5.2020.

Matkan kesto. Kaksi päivää.

Vaativuusaste. Kevyt

Osallistujien lukumäärä. 4-6 henkilöä.

Opas. Roope Roine

Hinta. 190 € Retki maksetaan retken jälkeen.

Vakuutus. Osallistujien on huolehdittava itse vakuutuksestaan.

Hintaan kuuluvat. Opastus, ruoka, telta, kajakki.

Hintaan ei kuulu. Matkat Kasnääsiin, vakuutus.