Melo Lofootien satumaisissa talvimaisemissa

Jos olet tutkinut Norjan karttaa, olet varmasti huomannut sen luoteiskulman: Lofootien saaret levittäytyy villiin Pohjois-Atlanttiin aivan kuin sormi. Juuri täällä koet Pohjois-Norjan todellisen taikuuden kevätauringon ja lumihuippuisten vuorten luodessa aivan erityisen miljöön, mikä on mahdollista vain näin kaukana pohjoisessa

Melomme Lofootien parhaat päiväretket, eri saarilla riippuen sääolosuhteista. Matka soveltuu hyväkuntoisille, aiempaa melontakokemusta omaaville melojille. Yövymme mökissä kahden hengen huoneissa. Ruoka kuuluu matkan hintaan, ruoan valmistaa meille oma kokkimme.

Molnin retkille pohjoismaissa pääsee helposti junalla tai bussilla

Matkusta lähimmälle juna-asemalle, josta me noudamme sinut, tai köröttele bussilla perille asti. Junalla ja bussilla matkustaessasi myös näet kohdemaasta enemmän. 

Tälle retkelle pääset kätevästi junalla Oslosta – Bodöhön josta on laiva yhteys Moskeneesin kylään Lofooteilla missä olemme sinua vastassa.

Paikka. Lofootien saaret - Pohjois-Norja.

Päivämäärä. Maaliskuu 2021.

Matkan kesto. 7 päivää. 5 melontapäivää.

Vaativuusaste. Keskitaso.

Osallistujien lukumäärä. 4-6 henkilöä.

Opas. Roope Roine & paikallinen opas.

Hinta. 1600,- kahden hengen huone.

Vakuutus. Osallistujien on huolehdittava itse vakuutuksestaan.

Hintaan kuuluvat. Opastus, ruoat (aamiainen, retkilounas, illallinen), majoitus (2 hengen huoneissa), kuivapuku, kajakki ja matkat Leknesin tai Svolvaerin kaupungista majoitukseen ja takaisin.

Hintaan ei kuulu. Matkat Lofooteille, vakuutus.

Neuvoja ympäristöystävälliseen retkeilyyn Pohjois – Norjassa PDF.