Lanzarote - lämpöä ja aurinkoa Atlantin valtamerellä

Kanariansaarilla, Lanzaroten rannikolla, melot Atlantin aalloilla - ja tankkaat auringonvaloa varastoon.

Melontamatka muodostuu päiväretkistä, ja sopii kaikentasoisille melojille.

Omasta mielestäni Lanzaroten rannikko on yksi Euroopan kauneimmista alueista. Rannikolla meri, ja erilaiset kivilajit muuttavat jatkuvasti maisemaa. Lanzaroten rannikolla avointa merta kehystävät korkealle kohoavat kallioseinämät. Ajoittain meloja pääsee ihmettelemään suuria ja pieniä luolia, sekä kivipilareita, joiden väliin on muodostunut jännittäviä käytäviä.

Yhden viikon aikana pääsemme tutustumaan Lanzaroten kiinnostavimpiin melontakohteisiin - samalla pääset myös hiomaan melontatekniikkaa lämpimillä mainingeilla. Olosuhteet ja ryhmä vaikuttavat melontareittien suunnitteluun. Matkan ohjaajana toimin minä yhdessä paikallisen oppaan kanssa. Tutkimme olosuhteet, ja päätämme retkikohteet sekä reitit joka päivä erikseen.

Asumme omassa talossa, jossa majoitus on joko yhden tai kahden hengen huoneissa. Oma talo mahdollistaa oman rauhan ja rytmin - päiväretkien mukaan. Iltaisin voimme kokata talon keittiössä, tai käydä illastamassa alueen ravintoloissa.

Retken hinta on 980€, johon sisältyy opastus, majoitus (yhden hengen huoneissa), kajakki ja kuljetukset Lanzaroten saarella. Matkat Lanzarotelle ja takaisin eivät kuulu hintaan, eikä ruoka. Autan sinua lentojen löytämisessä. Tällä hetkellä halvimmat lennot Lanzarotelle löytyvät Finnairilta: Helsingistä Gran Canarialle, josta edelleen paikallislennolla Lanzarotelle. Osallistujamäärä on rajattu kuuteen henkilöön.
 

Paikka. Lanzarote.

Päivämäärä. 4. - 11.12.2023.

Matkan kesto. 8 päivää. 5 melontapäivää + 1 vaelluspäivä.

Vaativuusaste. Keskitaso.

Osallistujien lukumäärä. 4-6 henkilöä.

Opas. Roope Roine + paikkalinen opas.

Hinta. 1180€

Vakuutus. Osallistujien on huolehdittava itse vakuutuksestaan.

Hintaan kuuluvat. Opastus, majoitus (yhden hengen huoneissa), kajakki ja kuljetukset Lanzaroten saarella.

Hintaan ei kuulu. Matkat Lanzarotelle, vakuutus. ruoat, lounas retkillä sisältyy hintaan.