Viisi vaativaa vaelluspäivää Norjan huipulla

Jotunheimin kansallispuistossa on enemmän jäätiköitä ja yli 2 000-metrisiä tunturinhuippuja kuin missään muualla Norjassa.

Kaiken ihanuuden keskellä sijaitsee Leirvasbun tunturikeskus. Leirvasbu on täydellinen lähtöpaikka upeille päiväretkille. Matka soveltuu erinomaisesti hyvän peruskunnon omaaville ja niille, jotka haluavat kokea kuusi vaativaa päivää Norjan tuntureilla.

Joka päivä kohteenamme on uusi huippu. Jos sää sallii, voimme viikon aikana merkitä useita yli 2 000-metrisiä huippuja valloitetuiksi.

Mahdollisia kohdehuippuja ovat Kyrkja (2 032 m), Store Tverrbottind (2 161 m), Store Raudalstind (2 157 m), Stetind (2010 m) ja Högvagltind (2 066 m). Ja myös Norjan korkein huippu Galdhøpiggen, 2,469m. Lisänä tulevat tietenkin monet hienot hetket kauniissa tunturimaailmassa.

Majoitumme Leirvasbun tunturikeskuksessa mukavasti kahden hengen huoneisiin, kylpyhuone on yhteinen. Aamiaiset ja illalliset syömme Leirvasbun miellyttävissä ravintoloissa, joista on tunturinäkymät. Lounaspaketin kokoamme itse aamiaisen yhteydessä. Kaikki ruoat sisältyvät matkan hintaan, mutta juomat tulee maksaa erikseen.

Leirvasbuhun pääset näppärästi Oslon lentokentältä Ottaan menevällä junalla. Ottassa vaihdat linja-autoon, joka tuo sinut Leirvasbuhun.

Paikka. Jotunheimenin Kansallispuisto.

Päivämäärä. 20-27.8.2018.

Matkan kesto. 8 päivää. 6 vaelluspäivää.

Vaativuusaste. Vaativa.

Osallistujien lukumäärä. 6-8 henkilöä.

Opas. Paikkalinen opas.

Hinta. 1800 €

Vakuutus. Osallistujien on huolehdittava itse vakuutuksestaan.

Hintaan kuuluvat. Opastus, ruoat matkan aikana, majoitus tunturihotelli Leirvasbu, kahden hengen huonneissa.

Hintaan ei kuulu: Matkat Leirvasbun tunturihotelille, vakuutus.

Neuvoja ympäristöystävälliseen retkeilyyn Jotunheimennissa PDF.