Ruotsin länsirannikko. Kevätmelonta.

Grebbestadin idylinen kylä Bohuslänissä on retkemme aloituspaikka. Olen suunitelut yhdessä paikkalisen Nautopp kajakkikeskuksen kanssa viiden päivän retken. Pakkaamme kajakit varusteille, ruolla ja juomavedellä ja suuntamme saariston jylhään labyrintiin. Huhtikuu on vielä ihanan hiljaista aikaa saaristossa ja kevät on jo pitkällä Länsi-Ruotsissa.

Retki sopii kaikklle joilla on hiukan aikaisempaa kokemusta melonasta ja retkeilystä. Päivämatkat ovat noin 15-20km. Meille jää hyvin aikaa pystyttää leiri ja nauttia luonnon rauhasta.

Matkan hintaan sisältyy opastus, korkeatasoiset lasikuitu kajakit, telta, ruoat ja
sisämajoitus kahden hengen huoneissa Grebbestadissa ennen ja jälkeen retken. Hintaan sisältyy myös kuljetus Tanum Preem bensa asemalta Grebbestaadiin ja takaisin retken jälkeen. Tanumin Preem bensa asemalle on hyvät linjaauto yhteydet sekä Göteborgista sekä Oslosta.

 

 

 

Paikka. Bohuslän. Ruotsin Länsirannikko.

Päivämäärä. Huhtikuu 2021.

Matkan kesto. 7 päivää. 5 melontapäivää.

Vaativuusaste. Keskitaso.

Osallistujien lukumäärä. 4-6 henkilöä.

Opas. Roope Roine

Hinta. 950€. Retki maksetaan matkan jälkeen.

Vakuutus. Osallistujien on huolehdittava itse vakuutuksestaan.

Hintaan kuuluvat. Opastus, ruoat, telta, laadukas lasikuitu kajakki, majoitus kaksi yötä Grebestadin kylässä, noudamme sinut Tanumin Preem bensa asemalle jonne on hyvät bussi yhteydet sekä Göteborgista (2 h) tai Oslon lentokentältä (2 1/2 h)

Hintaan ei kuulu. Matkat Ruotsiin, vakuutus.