Alicanten Vuoristo

Alle tunnin ajomatkan pääsä rannikkon isoista turistikaupungeista löytyy kaunis ja hiljainen vuoristo. Pieniä kyliä, vanhoja polkuja ja luonnon rauhaa. Huhtikuussa kukat ja mantelipuut kukkii. Marraskuun loppulla sää on vielä sopivan lämmin ja mielyttävä vaellukselle. Hyvä aika tankata aurinkoa ennen pohjolan talvea.

Viikon aikana vaellamme viisi päivää, joista kaksi on lyhyitä  (3–4 tuntia) ja kolme pitkiä vaelluksia (6–8 tuntia). Olen varannut ohjelmaan muutaman iltapäivän rentoutumiselle, kirjan lueskelulle tai vaikka omatoimiselle kierrokselle lähikyliin.

Majoitumme kahden hengen huoneissa Castell de Castells kylässä. Aamiainen ja lounaspakkaus kuuluvat hintaan. Castell de Castellsissa ja lähellä sijaitsevista kylistä löytyy useita mainioita vaihtoehtoja illallispaikaksi. Olenkin jättänyt illalliset matkapaketin hinnasta, jotta voit itse valita, missä syödä tai liittyä minun seuraani.

 

Paikka. Alicanten Vuoristoalueet. Espanja.

Päivämäärä. 29.11. - 5.12.2021.

Matkan kesto. 7 päivää. 5 vaelluspäivää.

Vaativuusaste. Keskitaso.

Osallistujien lukumäärä. 4 - 6 henkilöä.

Opas. Roope Roine

Hinta. 1290€ 

Vakuutus. Osallistujien on huolehdittava itse vakuutuksestaan. Matkavakuutusta suositellaan.

Hintaan kuuluvat. Opastus, kuljetukset viikon aikana, noudamme osallistujat Alicanten kentältä. Asuminen kahden hengen huoneissa sekä aamiainen ja retkilounas.

Hintaan ei kuulu. Matkat Alicanteen, päivällinen, vakuutus.