Melontaa Ahvenanmaalla.

 
Kutsumme sinut mukaan matkalle Ahvenenmaalle, Brändön saaristokuntaan!
Brändön kunta muodostuu yli tuhannesta saaresta, joiden muodostama maisema on hyvin monipuolinen; reheviä saariryhmiä siellä missä asutusta on enemmän, karuja luotoja ja kallionkielekkeitä kauempana ulkosaaristossa. Saarilla asuville paikallisille, joita kunnassa on noin viisisataa, merenkulku ja luonnon armoilla eläminen ovat olleet arkea vuosisatojen ajan. 

 
 
Brändö on hyvällä tavalla piilossa ja kuitenkin helposti saavutettavissa. Melonta on hieno tapa tutustua alueeseen paikallisia ihmisiä ja luontoa kunnioittaen. Melominen mahdollistaa matkaamisen ketään häiritsemättä, äänettä ja jälkiä jättämättä. Aito saaristolaisuus, luonnon rauhoittava tunnelma ja lumoavat maisemat tarjoavat mahdollisuuden irtiottoon luonnon tunnelmasta nauttien.
 
 
Matkan sisällöstä:
 
Matkan hinta sisältää opastuksen, majotuksen ja kajakin (+kelluntaliivit & melan) vuokran sekä kuljetukset Helsingistä Brändöhön ja takaisin.
 
Ruokailut eivät sisälly hintaan. Mökissä on hyvä moderni keittiö.
 
Matkan aikana tehtävät retket:
 
Teemme kaksi päiväretkeä eri puolille Brändön saaristoa meloen noin 15-20 km päivässä.
Valitsemme päiväretken kohteen ja reitin aina suotuisimpien tuuliolosuhteiden mukaan.
 
Retket on suunniteltu aloitteleville melojille, jotka ovat kiinnostuneita tutustumaan ainutlaatuiseen Ahvenanmaan saaristoon turvallisesti oppaan kanssa.
 
Tervetuloa!

Paikka. Ahvenanmaa. Brändön kunta.

Päivämäärä. 2023

Matkan kesto. Perjantai kello 08 lähtö Helsinki. Paluu Sunnuntai kello 23. Kaksi melontapäivää.

Vaativuusaste. Kevyt

Osallistujien lukumäärä. 4-6 henkilöä.

Opas. Jokaisella retkellä mukana opas, jolla on Pohjoismaisen merimelonnan ohjaajayhdistyksen tai Melonta & Soutuliitton opastutkinto

Hinta. 490€

Vakuutus. Osallistujien on huolehdittava itse vakuutuksestaan.

Hintaan kuuluvat. Opastus, majoitus kahden hengen huonneessa (yhden hengen huone 70€ lisäämaksusta), kajaki, mela, aukkopeite ja pelastusliivi, matkat Helsingistä ja takaisin.

Hintaan ei kuulu: Ruoka, vakuutus.

Neuvoja ympäristöystävälliseen retkeilyyn Ahvenanmaalla PDF.