NOLS Wilderness Medicine WFA-ensiapukurssi

NOLS Wilderness Medicine on maailman suurin retkeilyensiapukurssien järjestäjä. Se on ensiapukoulutusta, joka on erityisesti suunnattu luonnossa liikkuville.

NOLS WM-kursseilla otetaan huomioon se, että potilaan kanssa vietettävä aika voi venyä paljon pidemmäksi kuin kaupunkiympäristössä, jossa ammattiapua saapuu paikalle nopeammin. Lisäksi kursseilla huomioidaan se, että käytettävissä on vain ne ensiaputarvikkeet, mitä retkeilijä kantaa mukanaan sekä ne, mitä voidaan improvisoida muista retkeilyvälineistä ja ympäristöstä.

Molnin perustaja Roope Roineella on NOLS WM:n hyväksymä pätevyys opettaa WFA sekä WFR-kursseja. Kurssilla käydään läpi muun muassa potilaan tutkiminen, pään vammat, haavat, murtumat, sairauskohtaukset yms. Kurssin jälkeen osallistuja saa  NOLS WM:n Wilderness First Aid -sertifikaatin.

Järjestämme tositilanteita vastaavia käytännön harjoituksia säällä kuin säällä. 50% kurssin sisällöstä on luentoja ja 50% käytännön harjoituksia.

NOLS WM:n WFA-kurssin pituus on 2-3 päivää/16-20 h.

WFA kurssi Suomessa. 4. - 6.5.2018. Helsingissä.

370,- EUR (sis. ALV)

Hintaan sisältyy: Opetus, NOLS Wilderness Medicine / First Aid moniste (30 sivua), First Aid Pocket Guide / pienikokoinen EA-muistivihko, NOLS WFA-sertifiointi ja Elvytys-sertifiointi

Lue lisää. NOLS Wilderness Medicine